Ova nagradna igra je završila!

Dr. Oetker: SOBa PUNa iznenađenja

Traje do: 25.12.2019. | Tagovi: Dr. Oetker


Dr. Oetker: SOBa PUNa iznenađenja

Dr. Oetker nagradna igra traje od 01.12.2019. do 25.12.2019.

Nagradni fond čine;
25 x 2.000,00 kn na Premium Visa Gold kartici izdanoj od strane PBZ Card d.o.o.
25 x veliki plišani Sob
Svaki dan jedan dobitnik osvaja navedene nagrade

Pravo na sudjelovanje imaju svi punoljetni državljani Republike Hrvatske, a za sudjelovanje je potrebno
1. kupiti bilo koji Dr.Oetker proizvod u vrijednosti 50,00 kn na jednom (istom) računu, a moguća je na svim prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj u razdoblju trajanja nagradne igre od 01.12.2019. do 25.12.2019. godine
2. uploadati fotografiju računa i upisati osobnepodataka (ime i prezime, adresa, broj telefona i e-mail adresa) u obrazac koji se nalazi na www.oetker.hr.
U nagradnoj igri će sudjelovati sve prijave zaprimljene u razdoblju trajanja nagradne igre. Prijave pristigle izvan perioda trajanja nagradne igre nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, a priređivač ne snosi odgovornost za zakašnjele, izgubljene ili krivo upućene prijave.

Izvlačenje nagrada održat će se svakog dana trajanja nagradne igre u prostorijama Dr. Oetker d.o.o., a provest će se elektronskim putem, slučajnim odabirom iz baze prijavljenih računa. Dobitnici će biti objavljeni na www.oetker.hr svakog dana u 17h, za prethodni dan. Dobitnici svih nagrada bit će obaviješteni o načinu preuzimanja nagrada putem telefona i emaila u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Nagrade će biti dostavljene na kućnu adresu dobitnika u roku 45 dana od dana izvlačenja dobitnika.


Za detalje i igranje posjetite stranicu organizatora