O nama

Nagradneigre.hr je informativna web stranica čiji je cilj na jednom mjestu pružiti informacije o svim nagradnim igrama u Hrvatskoj.

Cilj ove web stranice je na pregledan način pružiti informacije o nagradnim igrama uz različite mogućnosti filtriranja kako bi svaki posjetitelj na najbrži način mogao pronaći točno one nagradne igre koje ga najviše zanimaju.

Nagradneigre.hr nije organizator nagradnih igri na ovim web stranicama. Ova stranica ni na koji način nije povezana sa organizatorima nagradnih igri te informacije o organizatoru možete pronaći na pregledu svake nagradne igre.

Naš slogan je “Ako ne sudjeluješ, ne nadaj se nagradama!” kojim želimo potaknuti ljude da sudjeluju u nagradnim igrama jer svako sudjelovanje je nova nada da će baš oni biti sretni dobitnici različitih nagrada.

Prijava nagradne igre

Svi posjetitelji naše stranice na vrlo jednostavan način mogu prijaviti nagradnu igru koja još nije objavljena na stranici. Potrebno je samo u glavnom izborniku sa desne strane kliknuti na “prijavi nagradnu igru” te ispuniti formu koja će se otvoriti. Na ovaj način posjetitelji pomažu da nagradneigre.hr budu u svakom trenutku aktualne te pružaju informacije o svim nagradnim igrama u tijeku.

Dobitnici

Osim nagradnih igri na nagradneigre.hr možete saznati i informacije o  izvučenim dobitnicima u nagradnim igrama koje su završile. Možda tamo pronađete i svoje ime, jedini način je da sudjelujete u nagradnim igrama.

Kontakt

Za sva pitanja koja imate nas uvijek možete kontaktirati putem kontakt forme. Sve kritike, prijedlozi i komentari su dobrodošli.

Pronađite nagradne igre koje su vam zanimljive za sudjelovanje i svakako zapamtite da “Ako ne sudjeluješ, ne nadaj se nagradama!”