Uvjeti korištenja

Kako bi ova stranica radila ispravno ponekad koristimo male podatkovne datoteke nazvane kolačići na vašem uređaju. Većina web stranice koristi kolačiće.

Što su kolačići?

Kolačić je mala tekstualna datoteka koju web stranice sprema na vašem računalu ili mobilnom uređaju kada posjetite stranicu. To omogućuje web stranici pamćenje podataka i postavki (kao što je prijava, jezik, veličina fonta i druge postavke) na određeno razdoblje, tako da ih ne morate ponovno unositi kada se vratite na web stranicu.

Kako koristimo kolačiće?

Kolačići se koriste kako bi pomogli oglašivačima i izdavačima pri postavljanju i upravljanju oglasima na cijelom webu.

Mi koristimo Google Analytics kolačiće koji nam omogućavaju poboljšanje korisničkog iskustva na našim web stranicama i pomažu da shvatimo kako su naši korisnici koristili web stranicu. Također koristimo kolačiće za potrebe CMS sustava za održavanje web stranice.

Prilikom pristupa našim stranicama, naš server automatski bilježi IP adresu koja nam omogućava da identificiramo mjesto računala sa kojeg se pristupilo web stranici.

Privatnost

Prikupljanje i korištenje osobnih podataka

Nagradne igre.hr ne prikuplja vaše osobne podatke ukoliko ih vi izričito ne predate prilikom prijave na newsletter ili u kontakt obrascu.

Jamčimo kako nećemo prodavati ili poduđivati vaše osobe podatke trećoj strani.