Ova nagradna igra je završila!

Osvoji bon od 20.000 kn za Polikliniku Bagatin

Traje do: 20.12.2019. | Tagovi: Premium Green


Osvoji bon od 20.000 kn za Polikliniku Bagatin

Nagradna igra uz Premium Green dodatake prehrani za ljepotu i imunitet traje od 11.11.2019. godine do 20.12.2019. godine do 23:59:59.

Glavna nagrada je:
Poklon bon od 20.000 kuna za Polikliniku Bagatin za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju i poklon paket Premium Green prizvoda - vrijednost glavne nagrade je 20.757 kn s PDV-om.
Utješne nagrade:
5 ZAKS narukvica - srce s krilima i poklon paket Premium Green proizvoda
5 poklon paket Premium Green proizvoda

U nagradnoj igri mogu sudjelovati kupci stariji od 18 godina (fizička osoba s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj), a koji za vrijeme trajanja nagradne igre u ljekarničkim jedinicama i specijaliziranim prodavaonicama, Bio&Bio trgovinama ili Dm trgovinama ostvare kupnju barem jednog Premium Green proizvoda: Beauty Complex, Immuno Complex, Marine Magnesium, Detox Liver, Stress Balance i Nature Multimix.

Kako sudjelovati?
Nakon kupnje broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS poruke sadržaja: PREMIUM, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60478. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri preuzimanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.

Izvlačenje će biti održano dana 08.01.2020. godine. Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira, a bit će izvučeno ukupno 11 dobitnika. Javno izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik.

Imena dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od dana izvlačenja na Facebook stranici https://www.facebook.com/PremiumGreen.hr/i na web stranici https://www.premiumgreen.hr/. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja.

Za popuste od 20% na sve Premium Green proizvode za ljepotu i imunitet u internet trgovini Ljekarne Coner kliknite ovdje

 


Za detalje i igranje posjetite stranicu organizatora